19 Eylül 2013 Perşembe


         Muhteşem Yüzyıl Yine Sosyal Medyayı Salladı


Dün akşam yayınlanan bölümü ile yine çok konuşuldu.Yeni Hürrem i geçen sene sezon sonunda görmüştük zaten.Ciddi anlamda tepkiler almıştı.Bu etki biraz azalır diye düşünülmüştü. Ancak dün yine sosyal medyayı bu konu salladı.Çoğu izleyici sosyal paylaşım sitelerinde aşırı tepki gösterdi.Bir çok eleştiri saygısızlık boyutuna kadar ulaştı hatta.Yalnız atlanılmaması gereken bir şey var.Vahide Gördüm oldukça güçlü bir oyuncu.Herkesin beğenmesi sevmesi mümkün değil ama çok fazla seveni var.Eleştiri yaparken biraz daha saygı çerçevesinde yapılması gerekir.Sonuçta Vahide hanımda bir ailesi var.Bence biz Meryem Uzerli ye çok alıştığımız için bu kadar tepki gösteriyoruz.Onun tepkilerine mimiklerine alıştığımız için Vahide Gördüm ün her yaptığına tepki gösteriyoruz.

 Muhteşem yüzyılda çok konuşulan diğer bir konuda Merve Boluğur un diziye dahil olması idi.Bence gerçekten çok yakışmış Nurbanu Sultan olarak.Kanuni'den sonra tahta geçecek olan Sultan Selim'im zevcesi olacak olan Merve Boluğur'un canladırdığı Nurbanu Sultan, Twitter'ın Türkiye gündeminde 1. sıraya kadar yükseldi.
Bir çok izleyici dizinin sıktığını artık bitmesi gerektiğini söylese de reytinglerde 1.sırada yer almayı başardı.Şunu da hatırlatalım Muhteşem Yüzyıl bu sezon final yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder