24 Eylül 2013 Salı

MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN FİRUZE'Sİ




Mahsun Kırmızıgül'ün yeni dizisi Firuze için başrol oyuncusu bulundu.Kırmızıgül'ün yeni dizisi Firuze'de Ceren Hindistan başrol oynayacak.






Yaklaşık 3 aydır başrol oyuncusu arayan Mahsun Kırmızıgül ilk önce Ceyda Ateş ile görüştü.Ancak Ceyda Ateş'in üzerine yapışan 'kötü kız' imajı için midir bilinmez dizide kötü kız karakteri Suzan'ı oynaması için ikna etti.
Dizinin ilerleyen bölümlerinde Suzan karakteri daha ön planda olacak diye Kırmızıgül'ün Ateş'i ikna ettiği gelen haberler arasında.





Ceyda Ateş Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın başrollerini oynadığı  Adını Feriha Koydum dizisinde kötü kız Hande ile ön plana çıkmıştı.

Dizi de iki erkeğin arasında kalan kadın hikayesi anlatılacak.Önceleri birine aşık olan kadın sonraları karşısına çıkan diğer erkeğin arasında sıkışıp kalacak.Genelde Mahsun Kırmızıgül'ün dizileri gerçek hayattan alınan hikayelerden oluşuyor.Muhtemelen yine yaşanmış bir hikaye seyredeceğiz.

Dizinin çekimleri hafta sonu başladı.

Cemal Şan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin erkek oyuncularından birisi Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinden tanıdığımız Fırat Çelik.Fatmagül'ün Suçu Ne dizisinde cahil ve saf Mustafa'yı canlandırmıştı.Firuze Dizisinde nasıl bir karakter canlandıracağı merak konusu.Diğer erkek oyuncu ise Haluk Piyes.Haluk Piyes'i Osman Sınav'ın yönetmenliğini yaptığı Pusat dizisinden tanıyoruz.Pusat dizisinde dövüşçü Ali karakterini canlandırmıştı.
Dizinin bilinen diğer oyuncuları ise oyuncu koçluğu yapan Özay Fecht ve Engin Şenkan.


Dizinin kasım ayında Show Tv de yayınlanması bekleniyor.



1 yorum: