11 Kasım 2013 Pazartesi

KAYIP DİZİSİNİ AKIBETİ KAYIP ŞEHİR'E BENZER Mİ ?

Kayıp dizisi, kulvarında sanırım tek! 


Yaz tarifesinden çıkışta yani sezon başında cuma akşamı yayına alınan dizi, diğer programlarında start vermesi ile bir kaosun içine sürüklenmişti.



Beyazıt Öztürk'ün show programı saat değişikliği ile ilgili sorunlar yaşamış ve 17 yılın emeğine saygı rica edilmişti. Ettim de, peki Kayıp'a kim saygı gösterecek?


Peki, anladım bence de kış sezonu için iyi, bir gün tercihi ile Cumartesiye alındı. Iyi de suçu günahı ne şimdi de sürgün yiyip pazartesi akşamı reytingini elde tutmak için pazartesi gününe sürüldü?


Mete Horozoğlu, Aslı Enver, Dolunay Soysert....gibi isimlerin kadroya verdiği güçle starta başlayan Kayıp dizisi daha 7.bölümüde ve seyirci anbale olmuş durumda! Kayıp diye bir dizi yayında ama günlerin hangisinde yayınlandığı kayıp! :) Hakikaten traji komik bir durum!

Cankurtaran gibi o gün senin, bu gün benim diye dolaştırılan Kayıp, bu sefer de Fatih dizisinin ayıbını örtmeye geliyor pazartesi saat 20:00 de!

Hatırlarsanız aynı stratejik sürgünü yiyen Kayıp Şehir de kaybolup gitmişti, hem de Kanal D bunu becermişti! Şimdi aynı mevzu Kayıp dizisinin başına geldi ve kanal yine aynı kanal!

Benim bundan anladığım eğer bir dizi projeniz Kanal D tarafından kabul ediliyorsa, aman ha, sakın adının içinde KAYIP olmasın! Çünkü kanal bu adı taşıyan bütün dizilere aynı muameleyi yapıp, kaybediyor. Umarım Kayıp, sezonunu her şeye rağmen tamamlar ve kanal yöneticileri de bir zahmet şapkayı önlerine koyup düşünmeli!

Daha fazla zorlayıp, seyirciyi yormadan Kayıp dizisini yolunda rahat bırakırlar!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder