21 Ekim 2013 Pazartesi

BUGÜNÜN SARAYLISI

 


ATV'NİN YENİ DİZİSİ BUGÜNÜN SARAYLISI





Yakında ATV’de başlayacak “Bugünün Saraylısı”, Refik Halit Karay’ın aynı isimli romanından esinlenildi.

Başrollerinde Selçuk Yöntem, Cansu Tosun, Serhat Teoman, Ali Ersan Duru ve Nazan Kesal’ın yer aldığı Avşar Film’in Ekim ayı içerisinde atv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yeni dizisi “Bugünün Saraylısı” çekimleri İstanbul'un Sarıyer, Beylerbeyi, Baltalimanı ve Çengelköy gibi semtlerinde çekimlere başladı.

Refik Halit Karay'ın romanından esinlenilen, yapımcılığını Avşar Film'in, senaristliğini "Senaryo Tılsım"ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı'nın yer aldığı "Bugünün Saraylısı" isimli dizi, çok yakında Atv ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. 

Kökleri saraya dayanan Katiboğlu ailesi maddi anlamda zor günler geçirmektedir. Kuyumculuk mesleğini atalarından devralan "Saraylı Bey" lakaplı Ata Katiboğlu(Selçuk Yöntem), ailenin iki asırdır ikamet ettiği yalıyı satışa çıkarmak durumunda kalır. Statülerini kaybetmek üzere olan karısı Üftade(Nazan Kesal) ve kızı Feride(Begüm Akkaya) bu durumdan oldukça hoşnutsuzdur. Yalıya beklenmedik, sürpriz bir alıcı çıkar. Hayatında Kayseri'deki bağ evinden başka bir yer görmemiş olan genç, güzel ve milyoner Ayşen (Cansu Tosun), "Bugünün Saraylısı" olarak yalıya yerleşir. Yalının bu şekilde el değiştirmesiyle herkes şoke olurken, Ayşen'le beraber başta Savaş(Serhat Teoman) ve Fatih(Ali Ersan Duru) olmak üzere herkesin de hayatı değişecektir.

Cansu Tosun'un canlandırdığı "
Ayşen,karakteri yıllar önce annesini kaybetmiş ve babasıyla büyümek zorunda kalmış bir kız. “Zorunda kalmış” diyorum çünkü
baba-kız ilişkisini hiç yaşayamamış.Babası“Kızım” bile neredeyse hiç dememiş. Sarılmamış, öpmemiş, sevmemiş. Büyük bir boşlukta büyümüş aslında.Babası muhafazakar bir adam olduğu için üniversiteye göndermek istememiş. Dolayısıyla Ayşen dört duvar arasında yaşıyor. Hayattaki tek eğlencesi,televizyonda izlediği diziler. Aşkı, parayı, güzelliği, çirkinliği, ihaneti yani her şeyi dizilerde görüyor. Ve bir anda dizilerde gördüğü her şeyin tam ortasına düşüyor. Babası ona “Ayşen İstanbul’a taşınıyoruz. Orada güzel bir yalı aldım” diyor. Ve Ayşen’in hayatı değişmeye başlıyor."

Dizi, farklı statüdeki insanların hikayesini anlatıyor. Sadece siyah beyazdan ibaret değil, çok renkli bir  gibi gözüküyor.

Selçuk Yöntem gerçekten oldukça iyi işlere imza atmış birisi.Bu hikayeninde güzel bir iş olduğunu düşünüyorum.

Kanalın nasıl bir yol çizeceği şu an için bilinmiyor.Hangi gün yayınlacak.

Kimlerle reyting yarışına girecek.


Fragman:http://www.atv.com.tr/webtv/bugunun-saraylisi/ozelvideo/bugunun-saraylisi?id=121f3317-bd4c-4a9f-9b46-091aeca27767 

2 yorum: